Wallumni-träff i Helsingfors 29/9

HankenI år firar Finland 100-årsjubileet av sin självständighet, vilket naturligtvis är ett utmärkt tillfälle för stiftelsen att samla Hanken-wallumnerna till en träff i Helsingfors.

Läs mer

Inbjudan till Anders Wall-föreläsningen 2017

Universitetshuset w

Nu är det snart dags för höstens Wallumni-höjdpunkt: Anders Wall-föreläsningen i Uppsala som i år går av stapeln onsdag 22 november i Universitetsaulan i närvaro av Kronprinsessan Victoria.

Läs mer

Important Wallumni dates 2017-2018

  • Wallumni Challenge Cup, Tallinn Estonia, July 1-2
  • The Anders Wall Lecture on Entrepreneurship, Uppsala Nov. 22
  • Wallumni Christmas Concert, Stockholm Dec. 5
  • Wallumni events and Scholarship Ceremony, Stockholm, March 8-9, 2018

Läs mer

Marie-Louise appointed first Honorary Wallumni

Marie Louise HWAfter 30 years as Anders Wall’s personal secretary Marie-Louise Swensson – a familiar face for most Wallumnis – is retiring. To make sure we’ll stay in touch Marie-Louise has been appointed the first ever Honorary Wallumni. Like all new Wallumnis she has been assigned a personal mentor, Anna Lundin.

Läs mer

Photos on Flickr

Many of the new Wallumnis are curious to see the photos from the Award Ceremony. We have now created a gallery on Flickr: www.flickr.com/photos/wallumni/albums
 
Save the link, because this is were we, from now on, will publish all photos of interest to the network.

Läs mer

Party invitation from Kenneth Alness!

Kennets Alness (Rural Development 1988) has most generously invited everyone in the Wallumni network for his birthday celebration near Uppsala August 28th.
See attached pdf: Alness.pdf
 
Skärmavbild 2017 09 16 kl. 14.19.42

Läs mer

Wallumni-program 10 mars på Scenkonstmuséet

Skärmavbild 2017-03-07 kl. 16.15.35

Här är programmet för Wallumni-seminariet på temat Mat & Hälsa den 10 mars på Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2, Stockholm (T) Östermalmstorg. 

Läs mer

Wallumni-program 9 mars på Handels

Här kommer praktisk info för Wallumni-programmet den 9 mars. Vi träffas på Handelshögskolan, Sveavägen 65. Programmet börjar 15:00, men kom gärna 14:45 så att vi kan börja direkt. Det är mycket spännande vi skall hinna med! Vi fortsätter förra årets Wallumni Academy där vi försöker hitta smarta lösningar och ge bra coaching på kniviga problem, fantastiska möjligheter och utmaningar som några av våra Wallumner står inför. Vi får även en inblick i de spännande saker som sker på Handelshögskolan.

Läs mer

Inbjudan till 9-10 mars

Alla wallumner är hjärtligt välkomna att deltaga i Stiftelsens 36:e stipendieutdelning som äger rum fredagen den 10 mars 2017 på Musikaliska, Nybrokajen 11 i Stockholm. Det föregås av en Wallumni-träff med middag torsdag den 9 mars. 

Läs mer

Julhälsning från Lena

Hej på er Wallumnivänner!

Det är december, Advent och snart också Juletid och jag hoppas ni alla har det bra där ni är. Men var det inte nyss mars? Det var i alla fall väldigt kul att vi var så många som träffades när både allas vår käre Anders och Anders Walls Stiftelse jubilerade och vi fick fira i dagarna två med Wallumni Academy, festligheter i Operakällarens vackra matsal – och dessutom svänga loss i Genesis tecken med gängets grymmaste DJ och alla nya stipendiater!

Läs mer

Anders Wall-föreläsning med Wallumni-träff 1 nov

UKK

Nu är det dags för höstens Wallumnihöjdpunkt: Anders Wall föreläsningen i Uppsala, som i år går av stapeln tisdagen den 1 november kl. 13.00 på Uppsala Konsert & Kongress vid Vaksala torg.

Läs mer

Anders Walls Stiftelses 35-årsjubileum och födelsedagsfirande 9-10 mars

Stipendier2016

Det blev två kreativa, glada, dansanta och högtidliga dagar fyllda med firande för Anders Walls stiftelses 35 års jubileum – men framför allt för jubilaren själv; allas vår Anders Wall.

Läs mer

Program för 9-10 mars 2016

Varmt välkomna till Anders Walls Stiftelses 35-årsjubileum och födelsedagsfirande 9-10 mars!

Läs mer

Julkonsert på Confidencen för hela familjen

Fredagen den 27 november kl 18.00 är alla Wallumner med familjer och närstående inbjudna till julkonsert på Confidencen, Ulriksdals slottsteater i Stockholm! Det blir en strålande julkonsert med en kavalkad av fantastiska Wallumner som tillsammans ger oss ett blandat julprogram med både solonummer, duetter och allsång. Efter konserten bjuds vi alla på en jultallrik i Confidencens lokaler där vi får passa på att önska varandra en tidig God Jul.

Läs mer

Välkommen till Anders Wall-föreläsningen!

AWF-Talare2015

Läs mer

Konsert och middag med SSE-wallumner i Riga 14/11

Lördagen den 14 november genomförs ett seminarium i Riga för våra baltiska wallumner från SSE Riga som vår wallumn Avo Kaasik arrangerar. På kvällen kl 19-21 är wallumnen Emil Jonason solist i konserthuset Great Guild Hall där han tillsammans med Riga Sinfonietta framför "The Erratic Dreams of Mr Grönstedt", en klarinettkonsert specialskriven för Emil och beställd av Anders Walls Stiftelse. Därefter middag! 

Läs mer

Grattis och välkomna till Wallumni!

stipendiater2015svartvit

Armin Tavakoli Unga Forskare, Otto Ramsay Landsbygd, Hanna Jörnhammar Ung Företagsamhet, Nils Gustén Confidencen, Lukas Alijosius Svenska Handelshögskolan i Riga, Sibylle Glosted Confidencen, Fredrik Teir Svenska Handelshögskolan i Helsingsfors, Filip Draglund, Giresta, Helena Storsten Svenska Handelskammaren i Shanghai, Tommy Högström Svenska Handelskammaren i London, Åsa Jäger Giresta och Johannes Orstadius Unga Forskare.

Läs mer

Zlatan tog hem Wallumni Challenge Cup!

Helgen den 17-19 juli gick 2015 års upplaga av Wallumni Challenge Cup av stapeln i Alvastra. Värd var förra årets WCC-mästare Henrik Berggren. Här berättar han om evenemanget. 

Läs mer

Verksamhetsansvarig för Wallumni

Lena BudhNu är jag igång som verksamhetsansvarig för vårt Wallumni och tillsammans med er övriga stipendiater ser jag fram emot att få utveckla vårt unika nätverk. För det är ju vi tillsammans som gör Wallumni till vad det är och blir.

Läs mer

Stipendieutdelningen 2015

Stiputd2014Välkommen till Anders Walls Stiftelses 34:e stipendieutdelning som i år äger rum tisdagen den 10 mars på Musikaliska, Nybrokajen 11 i Stockholm och föregås av sedvanlig Wallumniträff.

Läs mer