Skip to main content

Wallumni-registret

Välkommen till Wallumni-registret! Här kan alla wallumner lägga in en egen presentation så att vi lättare hittar varandra inom nätverket.

Gör så här:

  1. Första gången väljer du "Skapa inloggning" (se rutan t.h.). Du får ett mail med en verifieringslänk för att bekräfta din e-postadress. Systemadministratören godkänner att du är behörig och meddelar via mail att du kan logga in.

  2. Logga in och välj "Lägg till stipendiat" i sidomenyn.

  3. Fyll i uppgifter om dig själv i formuläret och ladda upp ett foto (Obs, max 500 Kb!). Under "Kompetensområden", skriv ett nyckelord/begrepp i varje textruta. Du kan lägga till så många nyckelord du vill.

  4. Spara. Glöm inte att klicka i "JA" vid punkten AKTIVERAD för att publicera infomationen. Du kan alltid gå tillbaka och ändra din presentation via menylänken "Min information".
Informationen är publik med undantag av postnummer, ort, e-postadress samt eventuella filer som du laddar upp (t.ex. CV) som bara kan ses av den som är inloggad. 

Frågor eller synpunkter? Kontakta:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.