Skip to main content

Glittrande julkonsert för Wallumni med familjer

04 november 2014
På Gång

Unknown

Lördagen den 29 november kl. 13.00 inbjuder Anders Walls Stiftelser alla wallumner med familjer och närstående till julkonsert i Västerlövsta kyrka, Heby.

Det blir ett glittrande vackert och stämningsfullt julprogram i år igen med våra wallumner i Operatrion Divine samt Victoria och Alice Power. De bjuder på välkända julsånger så som Det är en ros utsprungen och O come all ye faithful blandat med en och annan operakaramell a la Divine. Alice kommer bjuda på vackert solospel, och så klart sjunger vi alla något tillsammans med hela publiken.Efter konserten har vi möjlighet att umgås med varandra då det serveras glögg och en jultallrik i församlingshemmet. Anders och Charlotte Wall ser fram emot att träffa så många wallumner som möjligt i sin hemkyrka. Inför 80-årsdagen önskade sig Anders bidrag till en konsertflygel till kyrkan och sedan hösten 2011 finns en enastående fin Steinway-flygel på plats. I samband med detta bildades Västerlöfsta kyrkas musikstiftelse, som arrangerar konserter av hög klass. 

OSA till Lena Budh på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-674 86 74, senast 20/11. Glöm inte att anmäla hur många ni är som kommer.

Varmt välkomna!