Skip to main content

Verksamhetsansvarig för Wallumni

13 november 2014
På Gång

Lena Budh

Nu är jag igång som verksamhetsansvarig för vårt Wallumni och tillsammans med er övriga stipendiater ser jag fram emot att få utveckla vårt unika nätverk. För det är ju vi tillsammans som gör Wallumni till vad det är och blir.

Det är nu snart 20 år sedan jag fick mitt Anders Wall-stipendium för Ung Företagsamhet (1995). Min inre bild av hur jag, i min alldeles för stora kavaj, på scenen i Kungliga Vetenskapsakademien tar emot det värdefulla kuvertet ur Anders Walls hand, är ett minne som lyser väldigt klart än. Att det var början på en fantastisk Wallumniresa visste jag inte då, men den tacksamhet jag känner för vad jag fått uppleva tillsammans med Wallumni är mycket stor. Våra träffar, resor, julmiddagar, konserter mm har genom åren stimulerat både intellekt och hjärta. Den bredd och det djup av kunskaper, erfarenheter och kontakter vi tillsammans bär på är en gåva att få ta del av.

En av Anders Walls största önskningar med vårt mycket speciella nätverk Wallumni är att vi ska ha glädje av varandra och finnas till för varandra i både motgång och framgång. Så hör gärna av dig till mig om du vill bolla någon tanke eller har idéer för Wallumni eller vill att jag publicerar en nyhet från vad som händer i ditt liv! Har du en release, workshop, konsert, artikel, bok, en svår utmaning eller en särskilt klok tanke på gång? Låt då oss andra få ta del av det/den. Antingen lägger du ut det på vår FB-sida, i vår Linkedin-grupp, eller ber mig göra det.

Tisdagar finns jag på kontoret på Strandvägen i Stockholm, annars på kontoret i Mora i anslutning till Zornmuseet.

Allt gott önskar jag Dig!

/Lena

Lena Budh
Strandvägen 5A, Box 7823, 103 97 Stockholm
c/o Zornmuseet, 792 21 Mora
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobile +46 70 674 86 74