Skip to main content

Anders Walls Stiftelses 35-årsjubileum och födelsedagsfirande 9-10 mars

21 april 2016
På Gång

Stipendier2016

Det blev två kreativa, glada, dansanta och högtidliga dagar fyllda med firande för Anders Walls stiftelses 35 års jubileum – men framför allt för jubilaren själv; allas vår Anders Wall.

Gustav Johansson, Unga Forskare 2011

På onsdagen hade vi Wallumniträff på Handelshögskolan i Stockholm med presentationer av två Wallumner och deras särskilda utmaningar. De fick vi sen tillsammans belysa genom paneler och gruppövningar som satte fart på Wallumnis kreativitet och vi fick uppleva ett smakprov på vad som händer när vi tänker tillsammans! Dessutom fick vi höra en inspirationsföreläsning av vår Wallumn Haakan B. Andersson om sin resa från Ludvika till New York, båt i Cannes, och sin egen Guldkula Champagne. Kvällen avslutades med middag på närliggande restaurang och roligt nog var vi så många att det nästan blev lite för trångt…

Kockmossa

På torsdagen den 10 mars firade vi allas vår vän, Anders Wall, på hans födelsedag med en riktig jubileumslunch i den vackra matsalen på Operakällaren. Omgiven av ett 160-tal Wallumner och sin familj fick han sen ta emot diverse påhittiga hyllningar. Bland annat denna kockutstyrsel och "lär-dig-laga-gourmetmat-med-vår-Wallumn-och-superkock-Pär Johansson"-kurs och middag med landsbygdsstipendiaterna!

Anders Wall-stipendiater 2016

Nya stipendier fick sen delas ut på Musikaliska och vi i Wallumni fick ta emot ännu en årgång nya superspännande och begåvade stipendiatvänner i vårt nätverk. Nedre raden från vänster: Dennis Alp (Unga Forskare), Viktor Boman (Landsbygdsutveckling), Patrik Shields (Ung Företagsamhet), Fredrika Gyllang (Svenska Handelshögskolan i Helsingfors), Martin Vercouter (Svenska Handelskammaren i Shanghai), Fanny Siltberg (Svenska Handelskammaren i London), Puja Shahrouki (Unga Forskare). Övre raden från vänster: David Huang (Giresta), Philip Björkqvist (Confidencen), Anders Wall, Rebecca Fjällsby (Giresta) och Carl-Fredrik Tohver (Confidencen). Foto: Kristian Löveborg

Wallumni-värdar

Därefter minglade vi runt med Anders alla vänner på tre våningsplan och i år var det verkligen fullt i varje hörn. Och avslutningsvis fick vi i Wallumni uppleva en exklusiv Wallumni night cap i Musikaliskas bakficka med uppträdanden och dans till Sveriges (enligt oss) klart grymmaste DJ och Wallumn Hoa Ly som med team tagit fram en efterfest vi nog alla kommer minnas länge.

Disco2

Påfyllda med ny inspiration, ny energi och nya vänner – tills vi ses igen!

Lena Budh