Skip to main content

Julhälsning från Lena

06 december 2016
På Gång

Hej på er Wallumnivänner!

Det är december, Advent och snart också Juletid och jag hoppas ni alla har det bra där ni är. Men var det inte nyss mars? Det var i alla fall väldigt kul att vi var så många som träffades när både allas vår käre Anders och Anders Walls Stiftelse jubilerade och vi fick fira i dagarna två med Wallumni Academy, festligheter i Operakällarens vackra matsal – och dessutom svänga loss i Genesis tecken med gängets grymmaste DJ och alla nya stipendiater!

Under året har vi i Wallumnis Styrgrupp arbetat vidare med idéer och aktiviteter, som exempelvis resulterat i att vi fick en heldag på Anders Wall-föreläsningen i november, med föreläsningar både för- och eftermiddag och så vårt traditionella eftermingel på kvällen.

Jag har upplevt suveränt teamwork från alla engagerade arbetsgrupper under året och det har varit så roligt att få arbeta tillsammans med er. Stort och varmt tack till er alla för ert fina arbete! Tillsammans kan vi göra riktigt bra grejer! Känner du att du också är intresserad av att vara med i någon arbetsgrupp eller vill engagera dig i Wallumnis Styrgrupp framöver så kontakta gärna styrgruppens ordförande Anna Lundin (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Boka också gärna in alla viktiga datum redan nu:
· 9 mars Wallumni Academy eftermiddagsprogram samt middag i Stockholm,
· 10 mars Wallumniprogram och stipendieutdelning i Stockholm,
· 1-2 juli Wallumni Challenge Cup i Tallinn, Estland (anmäl dig och familjen till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.),
· 22 nov Anders Wall-föreläsningen i Uppsala,
· samt Wallumni Give Julkonsert runt 1:a advent (nov/dec).

Det är ett fint uppdrag att få arbeta för Wallumni. Särskilt roligt är att känna energin i våra träffar och arbetsgrupper och jag uppskattar mycket de enskilda möten och samtal jag haft med många av er i olika ärenden och sammanhang. Nu tackar jag dock för mig för en tid framöver i och med att en ny familjemedlem väntas och jag går på föräldraledighet from 9 december. Under nästa år kommer Wallumnis Styrgrupp, Cari Hildebrand (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) och Marthe Niemi (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) att täcka upp för mig under överseende av vår nya stiftelsedirektör Anna-Karin Celsing (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) och det är bara att kontakta någon av dem närhelst ni har några frågor.

Så Tack för i år och önskar nu er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Lena